Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat

Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat	    

Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat

Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat	    

Avocat Neagu Elena, Avocat
 Avocat Neagu Elena, Avocat 	
			 Anonim5 
	    	Utilizator

Anonim5 
	    	Utilizator	    

ioana_livia	                   

buna seara. amm trait in concubinaj 3 ani de zile. in 2011 , a venit pe lume baiatul meu. initial copilul a fost trecut pe numele meu, la insistentele tatalui ... (vezi toată discuția)
	                    ioana_livia	                   

buna seara. amm trait in concubinaj 3 ani de zile. in 2011 , a venit pe lume baiatul meu. initial copilul a fost trecut pe numele meu, la insistentele tatalui ... (vezi toată discuția)

lexyaly	                   

Am  divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)
	                    lexyaly	                   

Am  divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)

danyforever	                   

Buna seara. Ma intereseaza sa stiu in cazul in care as vrea sa merg cu fetita in excursie in afara tarii, e nevoie de ceva dovada din partea tatalui?
Precizez ... (vezi toată discuția)
	                    danyforever	                   

Buna seara. Ma intereseaza sa stiu in cazul in care as vrea sa merg cu fetita in excursie in afara tarii, e nevoie de ceva dovada din partea tatalui?
Precizez ... (vezi toată discuția)