avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Scoaterea din folosinta a autoturismelor institutie ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Scoaterea din folosinta a autoturismelor institutie publica

Va rog sa imi spuneti modalitatea in care pot fi scoase din folosinta autoturismele dintr-o institutie publica? In baza carei legi? Cum trebuie casate?Care sunt etapele ce trebuie parcurse pentru a beneficia de tichetele programului Rabla?

Alte discuții în legătură

Achizitie auto prin programul rabla limodriver limodriver Suntem institutie publica finantata integral din venituri proprii si dorim sa achizitionam un autoturism(logan) prin programul Rabla. Dar conform OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2010 rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com ]vreau sa predau la un centru de colectare o masina pentru programul rabla 2010.acestia trebuie sa-mi elibereze tichetul in val de 3800 ron, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Valoarea de inventar a autoturismelor anmih anmih Valoarea de inventar a autoturismelor cumparate in programul Rabla este cu valoarea vaucherului sau fara si prin ce act este reglementat ? (vezi toată discuția)