avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări CARMI
                      Utilizator

CARMI
                      Utilizator                    

wazz	                   

cineva mi a spus ca \"are o mare.... dilema indusa de intrarea in vigoare a noului cod administrativ ....
Care este contractul pe care o persoana fizica il ... (vezi toată discuția)
	                    wazz	                   

cineva mi a spus ca \"are o mare.... dilema indusa de intrarea in vigoare a noului cod administrativ ....
Care este contractul pe care o persoana fizica il ... (vezi toată discuția)

cosminbej	                   

Buna ziua! Va prezint urmatorul caz: in iunie 2013 s-a incheiat un contract de concesiune intre o persoana fizica si primaria unei localitati. Obiectul ... (vezi toată discuția)
	                    cosminbej	                   

Buna ziua! Va prezint urmatorul caz: in iunie 2013 s-a incheiat un contract de concesiune intre o persoana fizica si primaria unei localitati. Obiectul ... (vezi toată discuția)

reclamant2013	                   

Am in concesiune un teren intravilan. Prin contract am fost obligat la intabularea acestuia. Terenul este proprietatea privata a primariei.
Prin incheiere s-a ... (vezi toată discuția)
	                    reclamant2013	                   

Am in concesiune un teren intravilan. Prin contract am fost obligat la intabularea acestuia. Terenul este proprietatea privata a primariei.
Prin incheiere s-a ... (vezi toată discuția)