avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

Am cumparat in 2015 un autoturism de la o firma care era primul proprietar. Avea taxa de prima inmatriculare platita in 2008
Am depus cerere de recuperare a taxei dar mi s a respins recuperarea
Este corecta respingerea?
Daca nu ce trebuie sa fac?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
bl21, utilizator
S-a respins cererea pentru expirarea termenului in care puteau fi formulate astfel de cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa pe poluare 25%? sau 100%? antalia antalia Am cumparat o masina in 2009, iar acum am depus cererea de recuperare a diferentei conform noii legi din 2012. As vrea sa va intreb daca, dupa toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa in actiunea de contencios administrativ manuelle manuelle Am achizitionat o autoutilitara in sistem de leasing in anul 2007. In 2010 am devenit proprietarul autoutilitarei. Taxa de prima inmatriculare a fost platita ... (vezi toată discuția)