avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitantierele la ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitantierele la ong

Buna ziuă ....de curînd am înființat un ong și doresc să știu pt a folosi chitantierele trebuie să le înregistrez undeva...vreun registru ceva .....
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:42, 31 Octombrie 2019
Veti completa registrul de casa in care treceti toate incasarile din cotizatiile membrilor sau sponsorizar, iconform chitantelor si toate platile facute pe ong conform chitantelor sau bonurilor fiscale.
Dar primele inregistrari in acest registru de casa vor fi cele cu aportul in numerar pus la dispozitie de catre presedinte pentru primele cheltuieli cu infiintarea ong (conform dispozitiei de incasare) si apoi toate platile facute.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii "cash" catre ong si acte contabile cris2d2 cris2d2 Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica sau juridica poate face donatii cash, fara depunere in cont, catre un ONG - asociatie de protectia ... (vezi toată discuția)
Obligatii ong Maria00 Maria00 Buna ziua Sunt in plin proces de constituire a unei asociatii. Scopul acesteia este de a obtine venituri din 2% din venituri, bani folositi pt a sustine ... (vezi toată discuția)
Contabil la un ong Aura108 Aura108 Buna ziua! Atunci cand infiintezi un ong in domeniul cultural este nevoie sa angajezi un contabil? (vezi toată discuția)