Daca nu am fost căsătoriti decît cîteva luni,ce drepturi am eu ca șotie care nu am lucrat de pe urma șotului ..Menționez ca am stat impreuna fara a fi căsătoriți un an ,unde am facut impreună tot ce avem acum
Puteti solicita recunoașterea unui drept de creanta asupra bunurilor însă trebuie sa dovedeti ca ati contribuit la achiziția lor. Contactați un avocat de pe forum sa discutați pe larg și să vă sprijine,deoarece un dosar se judeca pe probe.
De pe urma divorțului obțineți o viață nouă și desfacerea căsătoriei.Un eventual partaj puteti face daca exista bunuri dobandite în timpul căsătoriei,daca a-ti avut vreo contribuție și dvs la dobândirea lor etc.Aceste aspecte le lămuriți consultand un av si povestind situația dvs nu pot fi rezolvate pe un forum.
Divort si partaj
Gabriel Nita
Buna ziua! Am si eu o intrebare!
Sotia a cerut divortul, dar la notar!
Eu nu am fost de acord cu acest lucru si i-am cerut sa mearga in instanta, mai ales ca ... (vezi toată discuția)
Pot sa divortez
gadafim
Sunt un pensionar pe caz de boala (Grad 1).Sotia e plecata din tara de 2 ani si ceva eu stau cu parinti ei , am finantat ceva bani in renovarea casei plus am ... (vezi toată discuția)