avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cancer în remisie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cancer în remisie

Buna ziua, anul trecut am fost diagnoaticata cu limfom hodgkin stadiul IV B, de 2 luni sunt in remisie, am fost evaluată cu handicap accentuat si in aprilie anul acesta sunt chemată la reevaluare, datorită faptului că am intrat in remisie este posibil să îmi fie anulata indemnizație de handicap ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei de invaliditate nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si sufar de limfom malign non hodgkin cu celula mare b, motiv pentru care sunt pensionat pe caz de boala gr 2, si as ... (vezi toată discuția)
Limfom dupa administrarea hormonilor de crestere - posibil malpraxis? ninuta33 ninuta33 Buna ziua, Numele meu este Olar Paul Alexandru, am varsta de 20 ani si o poveste rea, foarte rea. In anul 2010, datorita problemelor mele cu, cresterea, ... (vezi toată discuția)
Certificat grad handicap conycony conycony Buna seara Limfomul Hodgkin sau boala Hodgkin este o forma de cancer a sistemului limfatic. In speta, este vorba despre o persoana careia i s-a ... (vezi toată discuția)