avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Neacordare despagubiri asigurative pentru moartea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Neacordare despagubiri asigurative pentru moartea soției a 2-a a bunicului

Vă salut,
Sotia a doua a bunicului meu (deci nu ruda "de sange"), 81 ani, a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni. Instanta judecatoreasca nu ne-a acordat dreptul la despagubiri din partea asigurarii cu toate ca ne-a interogat (cu martori) daca intr-adevar am avut cu totii relatii familiale si afective continue. Practic, ne frecvenctam aproape zilnic si dupa decesul bunicului. Este corect? Multumim.
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:57, 11 Noiembrie 2019
Nu conteaza ca defuncta nu era ruda de sange (cum spuneti) cu dvs. , faptul ca era casatorita legal cu bunicul, da dreptul urmasilor la despagubiri materiale si morale din partea asiguratorului (polita RCA) soferului ce se face vinovat de accident. Justitia v-a refuzat dreptul la aceste despagubiri??? ce asigurare aveati?? Ar fi bine sa fiti reprezentati de un avocat specializat atat in relatia cu justitia cat si in relatia cu asiguratorul soferului vinovat. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare despagubiri asigurative pentru moartea soției a 2-a a bunicului marioenergodna marioenergodna Sotia a doua a bunicului meu (deci nu ruda \"de sange\"), 81 ani, a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni. Instanta judecatoreasca nu ne-a acordat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de deces in accident de masina mucuta mucuta buna.am si eu niste nelamuriri(foarte multe),viitorul meu sot a fost ucis intr0un accident de masina in decembrie 2008,la rupea gara.avem un copil impreuna de ... (vezi toată discuția)