avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Separare de bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Separare de bunuri

In cazul cumpararii unui imobil prin crédito bancar.Sotul vine cu un procentaj de 80,%din valorea apartamentul,(banii provenind din vanzarea unei proprietati din inaintea casatoriei) In cazul unui divort si separarea bunuriilor se va tiene cont de asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:56, 2 Noiembrie 2019
Da, în sensul că la partaj, cel mai probabil imobilul va fi atribuit sotului, iar dvs nu veti primi decât o sulta de 20% din valoarea bunului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Partajul procentual prin notar stefanfulgu stefanfulgu Buna ziua! Doresc sa fac partajul unui apartament de 4 cam si a garsonierei,fiind deja evaluate de notar. Eu raman in garsoniera si am dreptul la un procent ... (vezi toată discuția)
Partajare casa cumparata in rate AndreiCr AndreiCr Buna ziua, Am fost casatorit din noiembrie 2008 pana in septembrie 2009. In martie 2009 am achizitionat un apartament in valoare de 130.000 de euro cu plata ... (vezi toată discuția)