avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o citatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o citatie la politie

In citatie scrie ca am dreptul la un avocat.
Citatia este trimisă de un organ de cercetare penală. Este posibil sa fiu atestat daca ma duc?
Sau e doar o simpla citatie!?
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2019
Alex6383, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:56, 5 Noiembrie 2019
E posibil orice
Buna ziua.Dumnv cunoașteți faptele care le-ați săvârșit.
Da, nu citarea duce la arestare ci faptele comise daca exista si probe in acuzare.
Legea va confera dreptul de a merge insotit de avocat si daca veti dori sa angajati avocatvar fi indicat sa aveti avocat inca de la prima declaratie.
Puteti angaja avocatul si pentru o singura audiere si nu pentru toata urmarirea peanala.Legea va da dreptul.de a proceda si in acest mod.
Prima declaratie este foarte importanta in cadrul procesului penal.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Citare ca faptuitor dsitc dsitc Buna seara, Azi am primit o veste la care chiar nu ma asteptam , o citare ca faptuitor intr-un dosar penal, aparent deschis in 2008, la Bacau desi eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Calomnie? marcus68 marcus68 Sunt chemat la postul de politie printr-o reclamatie facuta de o vecina senila, precum ca i-am furat ceva din gradina...Locuiesc in oras si acolo am o ... (vezi toată discuția)