avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii

Bună ziua
Cum ar trebui acționat în cazul în care angajatorul,în scopul vădit de a-mi provoca demisia, îmi trasează sarcini neconforme cu fișa postului (muncă necalificata ).
Mentionez că poziția pe care lucrez într-o companie multinaționala ar trebui restrucurata din lipsă de comenzi dar asta ar implica din partea firmei plata unor salarii compensatorii stipulate în contract.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 3 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia ar fi sa contestație decizia luată de către angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi sau fisa postului? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, Eu am fisa postului cu sarcini foarte clar stabilite (fara nici un articol final de genul : \"si orice alta sarcina din partea managerului ... (vezi toată discuția)
Concediat fara un motiv real pca pca Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost concediat pentru neindeplinirea sarcinilor de servici, sarcini ce constau in mentinerea si diagnosticarea unor retele ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii Relu10001 Relu10001 Buna ziua Am o problemă la muncă și anume: Postul pe care lucrez ar trebui restructurat deoarece nu avem comenzi de câteva luni și perspectivele nu sunt ... (vezi toată discuția)