avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda circulatie

Este vorba de o amenda de circulatie. Vreau sa fac contestatie in 15 zile fara sa platesc jumate din amenda . Pot cere, ca in cazul in care contestatia nu va fi admisa,sa beneficiez de posibilitatea platii a jumate din amenda dupa pronuntarea sentintei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:39, 3 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Variantele sunt fie platiti jumătate,contestați și daca aveti castig de cauza solicitați restituirea sumei fie nu achitați, contestati,daca câștigati nu platiti nimic,daca pierdeți platiti suma întreaga.Alta varianta nu exista,dispozițiile legale nu se modifică în funcție de dorințele noastre.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie anulata de instanta inspectorSSM inspectorSSM Am contestat o amenda de circulatie si instanta a admis contestatia si a anulat amenda. Pentru a nu risca plata in intregime a amenzii ea a fost achitata 1/2 ... (vezi toată discuția)
Contestarea procesului-verbal de contraventie Ragnar121 Ragnar121 Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca o contestatie a unei amenzi de circulatie nu are castig de cauza in instanta, mai ramane in vigoare plata a ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal anpc buna ziua.in urma unui control ... gyandy gyandy Contestatie proces verbal ANPC Buna ziua.In urma unui control ANPC am primit amenda o suma pe care in 15 zile o pot plati la jumatate. Pentru ca nu ma ... (vezi toată discuția)