avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de acces - adresa primarie de preluare dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de acces - adresa primarie de preluare dupa finalizare lucrarilor nu s-a pus in aplicare

Buna ziua,

As avea o intrebare privind un drum de acces care in momentul cumpararii apartamentului era pe numele constructorilor si a ramas pe numele lor pentru ca primaria a emis o adresa autentificata la notar si semnata de Primar + serviciul urbanism prin care informa ca acest drum de acces va fi preluat de catre primarie dupa finalizarea lucrarilor.
Acest lucru nu s-a intamplat, adresa este din 2009. Dat fiind ca in acest moment proprietarii drumului de acces sunt tot constructorii si pe cota parte a unuia s-a consituit sechestru pentru neplata TVA in ce conditii ar putea primaria prelua aceste drum? Si ce pot face locatarii blocului pentru a initia acest process? Adresa primariei din 2009 are putere legala sau contructorii vor trebui sa faca un alt act la notar pentru predarea drumului de acces?

Multumes si o zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica inexistent cu reclamantii, dosar pe rol oviddix oviddix Buna ziua, Suntem in urmatoarea situatie: un grup de locatari am cumparat apartamente de la un constructor. In 2008 am semnat “rapid” la cererea ... (vezi toată discuția)
Preluare parti comune de la investitor Wolfman01 Wolfman01 Buna ziua, Care este procedura si institutiile publice care sa se implice in procesul de preluare a spatiilor comune de catre asociatia de proprietari de la ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 ... (vezi toată discuția)