Am facut recent cadastrul la casa+terefn aferent si i-am spus cadastristului ca doresc si iesirea din indiviziune, daca e acelasi lucru cu dezmembrarea, nu stiu. Deci fiecare dintre proprietari sa-si cunoasca locul.
El mi-a spus ca daca exista intelegere intre proprietari se poate face si la notar . Este adevarat sau n-a vrut sa ma mai ajute si cu dezmembrarea ?
Multumesc,
Bun. Deci exista cadastru pentru teren si casa si putem merge la notar sa facem actele de donatie.
Ar mai exista un teren extravilan, la care nu avem cadastru si apartine la fel, celor trei verisori. Pentru acel teren care nu are cadastru, imi poate face donatie ? Ca eu din acest motiv am facut la casa cadastru, caci n-a vrut nimeni sa accepte sa-mi faca donatie pentru partea lui.
Avem documentatia cadastrala Am si procura in care se specifica in mod explicit ca ma pot ocupa in numele lui de toate actele, de vanzarea casei, de incasarea in contul meu a sumei care i se cuvine in urma vanzarii sau oricaror acte pe care doresc sa le intocmesc vis-a-vis de casa.
Intrebarea este : ma pot duce la notar sa trec partea lui pe numele meu ? Sub orice forma, vanzare-cumparare, donatie, etc ? Adica vreau sa stiu daca exista acesta posibilitate, tinand cont ca am aceasta procura TOTALA ca sa zic asa .
Multumesc
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu exista o procură generală, pentru încheierea oricărui act.
Actul pe care ati fost împuternicit să îl semnati, acela se va încheia. Recititi procura.
Divizare lot teren
muadib
buna ziua.
problema in care va cer sfatul este de natura imobiliara.
impreuna cu alte cateva persoane am cumparat un teren,
individual detinand cota ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren
credobiz
Bunaziua!
In 2007 am achizitionat un teren impreuna cu inca 3 prieteni. Dorim sa facem dezmembrare in 4 loturi. Care sunt pasii si ce probleme si costuri ... (vezi toată discuția)