avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment persoane juridice - ce se intampla cu ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment persoane juridice - ce se intampla cu creditele?

Buna ziua, avem un credit in valoare de 20.000 euro pe o societate, care din pacate, intra in faliment. Creditul este garantat de administrator, care are insurat si are ca bunuri doar un imobil luat pe credit ipotecar acum doi ani. Ce se poate intampla? Cum poate fi executat administratorul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:43, 5 Noiembrie 2019
Raspunsul este in actele semnate cu banca.

Poate detaliati mai mult ca dupa cum ati prezentat situatia nu e clar ce obigatii are administratorul.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? ioniver ioniver In anul 2008 am preluat o firma in care sunt administrator, iar sotul meu este asociat. Din august 2008 firma nu a mai avut activitate,dar are un credit ... (vezi toată discuția)
Rspundere administrator - executare silita viorelh viorelh as dori sa mai aflu in ce masura raspunde administratorul cu bunurile proprii.spre exemplificare daca s-ar ajunge la o situatie de acest gen spre exemplu: ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar stoicamir stoicamir Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: Acum 5 ani, mama mea a eliberat o procura unei persoane pentru a pune ipoteca pe un teren, ... (vezi toată discuția)