avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in faliment , Recuperare salarii neplatite. Fond ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in faliment , Recuperare salarii neplatite. Fond de garantare

Buna ziua.
Am lucrat la Realitatea Media pana in 2016. La vremea aceeia ei erau in insolventa. Nu mi-au platit salariului pe ultima luna si nici concediile medicale. Firma a facut cerere de plata a acestor datorii ( fiind in insolventa) catre Fondul de Garantare. Acesta mi-a platit o suma ( 5300 lei aproximativ). Aceste lucruri se petreceau in 2016. Acum, in 2019, am primit decizie prin care trebuie sa returnez acesti bani, ei reprezentand venituri necuvenite deoarece perioada pentru care s-au achitat creantele salariale nu se situeaza in intervalul de referinta de 3 luni imediat anterioare deschiderii procedurii de insolventa. Eu nu am nici o vina in acest caz. Eu mi-a desfasurat munca conform contractului de munca. Nicidecum nu sunt venituri necuvenite..

Ce este de facut in acest caz? Cum pot ataca aceasta decizie?

Cel mai recent răspuns: SRN0103 , utilizator 17:08, 7 Iulie 2021
Fost angajat 2017..am patit exact acelasi lucru acum in 2021. Cum ati rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment , recuperare salarii neplatite. fond de garantare Eliza11 Eliza11 Buna ziua. Am lucrat la Realitatea Media pana in 2016. La vremea aceeia ei erau in insolventa. Nu mi-au platit salariului pe ultima luna si nici concediile ... (vezi toată discuția)
Contestație împotriva deciziei de impunere pentru restituirea unor sume încasate necuvenit alexgancea alexgancea Bună ziua, În anul 2013, am primit salariile aferente lunilor IULIE, AUGUST si SEPTEMBRIE din Fondul de garantare deoarece societatea la care am fost ... (vezi toată discuția)
Model contestatie impotriva deciziei de restituire drepturi salariale alexgancea alexgancea Bună ziua, În anul 2013, am primit salariile aferente lunilor IULIE, AUGUST si SEPTEMBRIE din Fondul de garantare deoarece societatea la care am fost ... (vezi toată discuția)