Răspund de pe telefon... o sa fiu mai scurt.
Asociația e pe o scara: 44 apartamente, p+10 etaje, bloc din 75... :)
Ofertele au fost intre 16.000 și 40.000 euro.
Într-una final am optat pentru varianta la 23750 euro, garanție 5 ani, înlocuire totala (evident fără sine, contragreutate), inclusiv dezafectarea celui vechi, carte noua a liftului, montare uși cu deschidere în perete de 70 cm (fata de cele vechi de 65 cm).
45% avans (în 2 rate) și diferența în 24 rate egale (intern calculate pe cota indiviza).
PS: în Brașov exista un astfel de program cred ca de niște ani.
Buna ziua,
Stiu ca a trecut ceva timp. Insa m-am gandit sa adaug cateva informatii, poate vor fi de ajutor pentru altii care sunt in aceeasi situatie. Asadar:
1. Oficial, Primaria sectorului 1 de care apartine asociatia a dat raspuns la intrebarea mea initiala. Deci, in cazul in care s-a montat un nou lift, sau a fost imbunatatit pe banii asociatiei, nu se va deconta nimic. Ce e dat, dat ramane.
2. Exista, cel putin la nivelul sectorului 1 o decizie aprobata (de vreun an) cum ca se vor inlocui/moderniza lifturile, parte a reabilitarilor. Insa, nu s-a facut nimic concret... doar ca se pun la punct comisiile de constatare a situatiilor. Daca se va ajunge undeva sau nu... nimeni nu stie.
3. Costurile totale cu liftul (care acum functioneaza, totul este terminat si verificat), inclusiv carte noua, telefon de urgenta 24/7 apelabil direct din lift au fost de 24.000 euro inclusiv TVA.
PS: Adam Grecu, din pacate, si mie a inceput sa imi ajunga. Insa cam nimeni nu vrea sa imi ia locul. Prefera mai degraba sa comenteze de pe margine. La fiecare oprire a liftului (in perioada de teste, sau le eventualele probleme) se gasea cate un locatar care sa zica ca m-am imbogatit... :(, ca stia el firme mai bune (oferta a fost aleasa in AG din 5 oferte, plus discutii in comitetul executiv pe alte oferte), ca ne dadea primaria degeaba, si tot asa. Dar... majoritatea de aici cam stiu ce spun.
O zi frumoasa.