avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anul acesta am primit poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Anul acesta am primit poprire pe conturi

Am 1 luna de cand lucrez si....CE SA FAC CU 2 MINORI IN CRESTRE?
CE FAC?!
Ma numesc Moldoveanu Draghici maria
Si acum am primit acest mesaj:
Stimate client,

Va informam ca in data de 05.11.2019 s-a instituit pe conturile dumneavoastra poprirea dispusa de catre BEJ IVAN TRAIAN DANIEL, cu numar dosar 1792/2014 primita de Raiffeisen Bank prin scrisoarea de instiintare 1792 la data de 03.10.2019 in suma de 4226.08 RON.

Pentru detalii suplimentare cu privire la poprire, va rugam sa contactati executorul BEJ IVAN TRAIAN DANIEL.

Cu stima,
Echipa Raiffeisen Bank.

Acest mesaj a fost generat automat. Va rugam sa nu raspundeti la acest email.

Ce sa fac?
Am lucrat la ARCTIC -GAESTI 2016-2018 SI AM AVUT POPRIRI...CEI DE ACOLO NUUU VOR SA-MI ZICA CU CE EXECUTORI....CE SA FAC??
Buna ziua,
Contactati un avocat care sa mearga la executorul de la care ati primit mesaj sa vada despre ce executare silita este vorba si daca se poate face contestatie la executare in 15 zile in functie de continutul dosarului de executare.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Madalina Pascu, Avocat
Executorul este mentionat chiar in mesajul primit de dvs - BEJ Ivan Traian Daniel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi mariamoldoveanu mariamoldoveanu Am 1 luna de cand lucrez si....CE SA FAC CU 2 MINORI IN CRESTRE? CE FAC?! Ma numesc Moldoveanu Draghici maria Si acum am primit acest mesaj: Stimate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati. sotul meu a avut o firma, ... CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati. Sotul meu a avut o firma, a facut liniii de credit pentru care eu am semnat ca si fidejusor. El a decedat iar eu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)