avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Card alimentare OMV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Card alimentare OMV

Buna ziua,

Avem un angajat careia i-am facut card alimentare combustibil la OMV....intrebarea este daca putem deduce cheltuiala cu combustibilul daca angajatul foloseste masina personala?.....sau trebuie sa existe un contract de comodat intre angajat si firma?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 10:15, 7 Noiembrie 2019
Buna ziua,

Trebuie sa existe contractul de comodat.
multumesc,

si daca eu ma duc si alimentez cu cardul altei persoane este vreo problema?...imi cere buletinul?
Nu este nicio problema.

Nu va cere buletinul.

Problema o sa fie la "cealalta persoana", al carei card este, pentru ca se vor regasi mai multe cheltuieli cu combustibilul decat trebuie si poate fi tras la raspundere de catre administratia firmei.

ionela11 a scris:

multumesc,

si daca eu ma duc si alimentez cu cardul altei persoane este vreo problema?...imi cere buletinul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre masina personala si firma MihaiMih MihaiMih Buna ziua! As avea o intrebare daca se poate. Se da firma X, firma X ofera unui angajat un card de benzina pentru a-l folosi lunar, cu o anumita ... (vezi toată discuția)
Decontare bon combustibil rekanagy rekanagy Buna ziua,am intampinat doua probleme: 1.la director general,care face naveta zilnic cu masina personala pot sa fac contract de comodat si sa decontez ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)