avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Certificat constatator cum ca am activitate la terti
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Certificat constatator cum ca am activitate la terti

Am o firma nou infiintata, neplatitoare de tva. Pt a cumpara si inregistra casa de marcat mi-au cerut punctul de lucru. (Nu am declarat inca punctul de lucru, iar la mine oricum este ambulant) de la registrul comertului, adica un "certificat constatator cu activitate la terti". Care sunt pasii si cum il obtin fara sa ma duc personal ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 23:19, 6 Noiembrie 2019
Buna seara,

Exista o Declaratie tip (2 sau 3, vedeti la Informatii) la ONRC, o completati cu activitati la terti bifand corespunzator.Depuneti aceasta declaratie si ulterior va elibereaza un certificat constatator ptr actv.la terti. Probabil tr. sa delegati in scris pe cineva .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Firma are sediul social intr-un apartament, unde nu se desfasoara nicio activitate si are 2 ... (vezi toată discuția)
Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)