avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere automobil din Cehia
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere automobil din Cehia

Buna ziua,
Caut solutie legale pentru urmatoarea problema:

Intr-o vizita a unui prieten bun din Cehia, in 2018 am achiztionat masina lui, dupa ce se stricase ceva la motor. normal ca am facut contract de vanzare-cumparare insa fara ai face acte de export(TUV). Masina inmatriculata in Cehia pe numele lui, sa defectionat si a fost vanduta in Romania.

Cum rezolv acum cu prietenul meu ce a ramas cu masina pe numele lui la taxe si impozite in Cehia ?

Rog sa impartasiti din expertiza Dvs.

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
FairPlay, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina din romania catre cetatean american p1nku p1nku Buna ziua , mi-am pus masina la vanzare pe internet si m-a contactat o femeie de cetatenie americana care ar dori sa imi cumpere masina . As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto! gina1089 gina1089 buna ziua! am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta!acum ceva timp am castigat in instanta procesul pentru a nu mai plati taxa auto la masina,intre timp ... (vezi toată discuția)