avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum procedez in cazul in care am vandut o masina unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez in cazul in care am vandut o masina unei persoane ...

Cum procedez in cazul in care am vandut o masina unei persoane din Republica Moldova,a fost totul pe graba si nu am stiut ca trebuie certificat de export al masinii,individul a luat-o am facut act de vanzare-cumparare si a iesit cu ea din tara.Ulterior am mers la taxe si impozite si aflu ca nu o pot scoade de pe numele meu pentru ca nu am facut certificatul de export,omul nu mai raspunde si nu pot dacr rost nici de foaia de inmatriculare din tara de la el.Care sunt caile prin care pot scoate aceasta masina de pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: sunnyson , utilizator 20:58, 25 Iunie 2025
Buna ziua

Ați rezolvat situația? Un caz similar am si eu

Mulțumesc

Daniela Dorde a scris:

Cum procedez in cazul in care am vandut o masina unei persoane din Republica Moldova,a fost totul pe graba si nu am stiut ca trebuie certificat de export al masinii,individul a luat-o am facut act de vanzare-cumparare si a iesit cu ea din tara.Ulterior am mers la taxe si impozite si aflu ca nu o pot scoade de pe numele meu pentru ca nu am facut certificatul de export,omul nu mai raspunde si nu pot dacr rost nici de foaia de inmatriculare din tara de la el.Care sunt caile prin care pot scoate aceasta masina de pe numele meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism nacl nacl Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: In anul 2003 am cumparat un autoturism Dacia .La acea vreme am incheiat un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare auto georgebabiuc1981 georgebabiuc1981 Buna seara! In anul 2014 am vândut o mașina cu contract de vânzare cumpărare, am fost la financiar si am dat omului certificat fiscal si tot ca avea ... (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)