avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua, va rog, potrivit art.18 alin 1. din Legea. 118/2019 angajatii trebuie sa aduca adeverinta de integritate comportamentala.
Cine sa aduca adeverinta cei care se angajeaza sau tot personalul din institutie?.
Noi suntem institutie de asistenta sociala si lucram cu persoane varstnice . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 8 Noiembrie 2019
Instituțiile din sistemul de învățământ, sănătate sau protecție socială, precum și orice entitate publică sau privată a cărei activitate presupune contactul direct cu copii, persoane în vârstă, persoane cu dizabilități sau alte categorii de persoane vulnerabile ori care presupune examinarea fizică sau evaluarea psihologică a unei persoane au obligația de a solicita persoanelor cu care încheie raporturi de muncă, contracte de voluntariat sau alte asemenea raporturi prezentarea certificatului de integritate comportamentală.

In speta, cred ca este vorba despre cei care vor fi angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca am grija de socrul meu ,bolnav , cu grad de handicap accentuat si alte boli , chiar daca nu am ... (vezi toată discuția)
Ce aduce nou legea asistentei sociale (legea 292/2011), publicata in m.o. nr. 905/20.12.2011. Roland Mindrila Roland Mindrila În principal, noua lege reglementează următoarelor aspecte: defineşte sistemul de asistenţă socială şi componentele lui (sistemul de beneficii ... (vezi toată discuția)
Facilitate angajare persoana cu handicap adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am citit ieri pe avocatnet.ro ca se acorda facilitati pentru angajarea persoanelor cu handicap.Ma intereseaza sa stiu daca ma incadrez si care ar ... (vezi toată discuția)