avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces verbal de punere in posesie, inscriere in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces verbal de punere in posesie, inscriere in CF

In urma solicitarii de restituire s-a incheiat in 2003 un proces verbal de punere in posesie pe numele parintilor (fostii proprietari, acum decedati.). Nu s-a eliberat un titlu de proprietate si nu s-a facut o inscriere in CF. Acum fratii mostenitori am dori sa reglementam intre noi problemele de proprietate. Din cate stim primaria ar trebui sa rezolve gratuit aceasta problema. Ni s-a spus ca putem rezolva problema pe cheltuiala proprie (masuratori cadastrale, inscriere in CF), suma este destul de mare (mai ales in comparatie cu valoarea terenurilor).Va rog sa-mi spuneti care este solutia la aceasta problema. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)
Fals sau original proces verbal de punere in posesie? iuli113 iuli113 va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren ... (vezi toată discuția)