avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului

Dacă mi-a fost suspendat dreptul de a conduce , având dovada pe 15 zile , iar in aceasta perioada am săvârșit o alta fapta care atrage tot suspendarea permisului , dovada rămâne valabilă sau se anuleaza
Cel mai recent răspuns: Cosmin marica , utilizator 08:18, 11 Noiembrie 2019
..
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Vio10, utilizator
Daca nu ti-au ridicat dovada ramane valabila.
Norocos ai fost. A fost simpla contraventie sau infractiune ceva? Caz in care e mai nasol.

Contravenție
mariustz a scris:

Daca nu ti-au ridicat dovada ramane valabila.
Norocos ai fost. A fost simpla contraventie sau infractiune ceva? Caz in care e mai nasol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ramona09 ramona09 In data de 27-01-2009,am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate,in care mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 zile.am facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru 7 luni??? ciresel ciresel Buna ziua! Am avut un accident in primavara,accidentand un pieton ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.In urma probelor de sange mi a iesit ... (vezi toată discuția)
Scos de sub urmărirea penală. ce se întâmplă cu permisul? Adina lemnaru26 Adina lemnaru26 Buna ziua!Am cumparat o masina \"mai in graba\" fara sa verific actele prea bine ,am fost la un notar si am incheiat un contract de vanzare-cumparare si fostul ... (vezi toată discuția)