avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buletin de verificare metrologica radar, masluit sau ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buletin de verificare metrologica radar, masluit sau fals?

Buna seara! Am luat o amenda radar, am facut contestatie si la dosarul cauzei IPJ.... depune Cd-ul cu înregistrarea si Buletinul de verificare metrologica a aparatului radar . Din acest buletin reies urmatoarele aspecte:
1. emis la data 09.01.xxxx ( in afara orelor de program)
2. amenda a fost la data de 12.01,xxxx
3. si documentul a fost predat beneficiarului dupa 27 zile de la emitere la data de 06.02.xxxx.
Conform H G nr. 1660 din 14/12.2005 Anexa 3 art. 17 alin. 2 Buletinul de verificare metrologica trebuie sa contina cel putin urmatoarele informatii;
lit. i datele de indentificare si semnatura persoanei care a receptionat mijlocul de masurare verificat.
Este posibil ca aparatul sa fie predat catre IPJ.... fara a fi insotit de buletinul de verificare, acesta ajungând dupa 27 de zile?
Este obligat operatul aparatului radar sa detina si acest buletin atat timp cat se afla in interes de serviciu ?
Pareri? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intr-un proces aflat in faza de apel in care intimat este brigada ... cyan cyan Intr-un proces aflat in faza de apel in care intimat este Brigada rutiera, speta fiind viteza de 81 km/h, respectiv, depasirea cu 31-40 km/h a vitezei admise ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar andreeamarinela andreeamarinela 1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu ... (vezi toată discuția)
Poze radar - probe in proces Eu contest Eu contest Buna ziua, Apelez la sfaturile voastre pentru a lua o hotarare de a continua sau nu procesul cu politia Prohova. In Februarie am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)