avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imposibilitate achitare credit FERRATUM
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imposibilitate achitare credit FERRATUM

Buna ziua, ma numesc Marin Iulius si am solicitat un credit online de la ferratum, acum fiind in imposibilitate de al achita integral. Pot fii trimis in instanta pentru executare silita?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:26, 10 Noiembrie 2019
Da, cu siguranță veți ajunge executat silit.
Aveți grijă dacă aveți mașină, și/sau casă pe numele dvs.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credite nebancare luate online cluminita401 cluminita401 Buna ziua,numele meu este Predut Luminita,acum 1 an am luat primele credite online,pana atunci nu auzisem de ele,dobanzile sunt f mari,am inceput sa iau un ... (vezi toată discuția)
Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Lmprumut suma de bani de la persoana fizica cristinagmail cristinagmail Buna ziua As dori sa stiu ce presupune o procedura de executare silita in cazul in care sotul meu a impumutat bani de la o persoana fizica -9000euro. ... (vezi toată discuția)