avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cumparare imobil executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cumparare imobil executare silita

Buna ziua! As avea si eu niste intrebari punctuale.
1. Care sunt riscurile in cazul achizitiei unui imobil scos la licitatie prin efectuarea procedurii de executare silita?
2. Am citit tot pe acest forum despre o situatie in care o doamna/domnisoara a achiztionat un imobil in 2017 si a reusit dupa 2 ani sa intre in posesia lui, dupa multe procese. Cum ar putea fi declansate aceste procese? Ce ar trebui sa se intample astfel incat sa se ajunga intr-o situatie ca asta? Nu exista un termen limita in care se pot face contestatii?
3. De unde se poate obtine raportul de evaluare a imobilului care urmeaza sa fie scos la licitatie?
4. Exista vreo situatie posibila in care cumparatorul isi poate pierde banii investiti?
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
Clauuddiia, utilizator

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament executat silit pe care foștii proprietari l-au predat cu distrugeri și fără calorifere și chiuvete. cui să mă adresez? ancairo ancairo Buna ziua. In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publica, iar in 04.03.2019, dupa aproape 2 ani de procese cu fostii proprietari am ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament executat silit Cristian.gdc Cristian.gdc Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament de la o doamna care la randul ei l.a cumparat la o licitatie acum 7 luni. Pot aparea probleme dupa aceasta achizitie? ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament scos la licitatie - riscuri ? Desire1983 Desire1983 Buna ziua, Sunt interesata sa cumpar un apartament scos la licitatie de catre o banca. A fost scos la licitatie in nenumarate randuri, iar pretul a tot ... (vezi toată discuția)