avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cci
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cci

Buna ziua am si eu o nelamurire . Sunt in cci1 primul copil implinind 2ani in luna mai . Dar in februarie nasc cel de.al doilea copil
Vreau sa stiu exact daca trebuie facuta vreo cerere pe undeva loc de munca etc...sau astept sa nasc si apoi ma apuc de al doilea dosar ...cand se termina primul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 11 Noiembrie 2019
La nasterea celui de-al doilea copil, va trebui sa depuneti la angajator, o cerere de prelungire a duratei CCC , la care anexati copia certificatului de nastere .

Apoi mergeti la AJPIS sa va comunice actele necesare pentru dosarul CCC2.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație de creștere a copilului Alex.Larisa Alex.Larisa Bună seara. Am și eu o nelămurire. Băiețelul meu a împlinit vârsta de doi ani în martie, iar pana în februarie am beneficiat de indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil mihaelacapra2005 mihaelacapra2005 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu de cand incep sa primesc indemnizatia de crestere pentru cel de-al doilea copil, pana cand trebuie sa depun actele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere pentru cel de-al doilea copil anca_h anca_h Buna ziua! Sunt mamica unei fetite care urmeaza sa implineasca intr-o saptamana 2 ani, sunt pe indemnizatie de crestere a copilului si sunt insarcinata cu al ... (vezi toată discuția)