avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot sa vand haine fake online ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot sa vand haine fake online ?

Buna ziua,

Pot sa îmi deschid un site online si sa vand haine fake, aduse din Turcia ? Sau pot doar offline, adica doar pe Facebook, Instagram etc. ?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:56, 12 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
adică să săvârșiți infractiunea de contrafacere a mărcii?
sigur că puteți, dacă vă doriți consecințe penale.
p.s. Facebook si Instagram sunt tot online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor - vanzare haine contrafacute robert1223 robert1223 am voie sa vand haine importate din turcia , haine de firma ( fake) in conditiile in care anunt cumparatorul ca hainele nu sunt originale .... Si ma mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, ... AlexandruStr@ AlexandruStr@ Buna ziua ! Este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, adusi din china, daca anunt cumparatorul ca ei sunt replici si nu originali. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Produs contrafacut cumparat pe site de anunturi iuliant iuliant Buna ziua, Am cumprat o chitara de pe un site de anunturi care mi s-a spus de vanzator (minor) ca e de o anumita firma (Fender). Din investigatiile mele ... (vezi toată discuția)