Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe venitul salarial, la pers cu handicap accentuat

Bună ziua! Tocmai ce m-am angajat, urmeaza sa incep serviciul peste 1 sapt. Eu sunt incadrat intr-un grad de handicap accentuat, si doresc sa stiu ce acte trebuie să depun și unde pt a beneficia de scutirea la plata impozitului pe venit . Când am făcut contractul , am dat și o copie a certificatului de încadrare în grad. Cu managerul am vorbit, insa nu a mai angajat niciodata pana acum pers cu handicap, și nu știe exact ce și cum . Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Facilitati pentru persoane cu handicap!! netsky netsky Salut!Sunt o persoana cu certificat de handicap grad accentuat.Am un loc de munca.Eu nu platesc impozitul pe venit avand acest certificat.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
învățătoare de 3 ani . am handicap accentuat, ... Etrius Etrius Buna ziua, sunt învățătoare de 3 ani . Am handicap accentuat, iar la prima scoala am fost scutita de impozit pe venit si am primit indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. o întrebare am. sunt pers cu handicap, grad 2,accentuat ... rscarlat12 rscarlat12 Bună Ziua. O întrebare am. Sunt pers cu handicap, grad 2,accentuat și potrivit legii448/2006 știu ca beneficiez de scutirea de la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)