avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... au nevoie de autorizatie sau nu?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

au nevoie de autorizatie sau nu?!

#-o O firma de internet prin cablu de retea a bagat netu si la noi pe scara!
Problema ii k ei au instalat SWICHul(priza distribuitoare,) in pod fara aprobarea mea.
Podul este deasupra mea si la fiekre etaj sunt doua apartamente! Singurii kre au cheia de la pod suntem noi adik eu si vecinu iar cei kre au instalat swichul i-au cerut cheia lu vecinu si ironic lau instalat pe partea mea a podului fara k eu sa fiu stiut nimik!Noi avem acoperishu din tabla si mie mi frik sa nu cumva sa-mi gaureask tabla k am auzit k de la acel swich vor sa traga cablu si-n blocurile vecine! Deci intrebarea finala ii Aveau voie sa instaleze swichul in pod fara aprobarea mea?+ au instalat net la un vecin de la 2 deci eu nu depind de eu!
Cel mai recent răspuns: socrate , utilizator 10:03, 22 August 2006
probabil au avut autorizarea asociatiei de proprietari, de obicei se plateste o chirie. si scrieti cu caractere normale, asta nu e chat de adolescenti...
Ok! Va rag sa ma scuzati pentru scris! Deci, daca au avut autorizarea asociatiei de proprietari atunci au tot dreptul si n-am ce le comenta. dar in caz contrar ce s-ar putea face?
Daca ei n-au autorizatie eu am dreptul sa le desfiintez sculele ce le-au instralat in pod fara sa le dau o explicatie?
in nici un caz nu umblati la echipamente, va pot face plangere penala pentru furt/distrugere.
daca va cauzeaza un prejudiciu amplasarea acestor echipamente le puteti face o sesizare scrisa.
1. Unde as putea face acea sesiune scrisa(n-am trecut prin asa ceva)?
2. am dreptul sa le cer,pentru convingere,autorizarea asociatiei de proprietari?
3.Daca n-au autorizarea asociatiei de proprietari si nu sunt deacord cu existenta acelor echipamente ce as putea sa fac?
Ajutor! mai am nevoie de informatii!

Alte discuții în legătură

Costurile reparației acoperișului blocului Franknet Franknet Buna ziua.. Am o nedumerire in privinta asociatiei de locatari ..am un apartament la tara.. Am avut probleme cu acoperisul din cauza deteriorarii am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire a acoperisului cami30 cami30 Locuim in acest bloc de 6 ani iar cand ne-am mutat blocul avea deja construit un fel de pod din lemn cu acoperis de tabla, acoperis la care nu am acces si nici ... (vezi toată discuția)
Construire acoperis cu amenajare interioare rixos rixos Buna seara, Locuiesc intr-o spalatorie devenita ulterior apartament, intr-un imobil istoric . Aceasta spalatorie, care in anii 80 a devenit apartament mai ... (vezi toată discuția)