avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Andreiut123
                      Utilizator

Andreiut123
                      Utilizator                    

Tomix	                   

Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
	                    Tomix	                   

Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)

nina_ar	                   

Buna ziua!
    As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
	                    nina_ar	                   

Buna ziua!
    As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)

Mirica1086	                   

Neamtul ii vinde lui X o masina X primeste brief mare /mic si contract vanzare cumparare nestampilat (pe acest contract scrie :CONTRACT VANZARE ... (vezi toată discuția)
	                    Mirica1086	                   

Neamtul ii vinde lui X o masina X primeste brief mare /mic si contract vanzare cumparare nestampilat (pe acest contract scrie :CONTRACT VANZARE ... (vezi toată discuția)