avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa rezolv problema cu câinii vecinului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa rezolv problema cu câinii vecinului?

Buna ziua! Vecinul meu are construit un cotet pe fundatie de beton si c-tie de BCA , in lareralul casei mele la aproximativ 1 metru de propietatea mea. Aceasta c-tie a facuto in urma cu 2 ani si adaposteste doi caini Cane-Corso, problema mea este ca sunt obligat sa suport aproape in fiecare noapte latratul interminabil al cainilor , si binenteles mirosul insuportabil de urina si fecale care pe perioada de vara este de nedescris, am doi copii mici de 6 si respectiv 8 anisori care nu pot dormii noatea de latratul de caine. Am avut discutii amiabile cu vecinul pe tema asta dar nu sa rezolvat absolut nimik!! Cu tot respectul va rog in mod deosebit sa ma indrumati ce am de facut pentru rezolvarea acestei situatii si care sunt caile si bazele legale care trebuie sa le urmez in situatia prezentata. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:54, 13 Noiembrie 2019
Sesizati oficial politia animalelor din cadrul politiei teritoriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . ... Claudia12456 Claudia12456 Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . In ziua când m-am mutat in apartament cățelul meu a lătrat 20 de minute fara oprire că era ... (vezi toată discuția)
Caine "de apartament" insuportabil Lucian_Stroe Lucian_Stroe Vecinii de deasupra detin un caine \"de apartament\" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)