avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... constatare anulare absoluta teren,reconstituire.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

constatare anulare absoluta teren,reconstituire.

nulitate absoluta?
a) actele de reconstituire sau de constituire a dreptului de proprietate, în favoarea persoanelor care nu erau îndreptatite, potrivit legii, la astfel de reconstituiri sau constituiri, cum sunt:
(i) actele de reconstituire în favoarea unor persoane care nu au avut niciodata teren în proprietate predat la cooperativa agricola de productie sau la stat sau care nu au mostenit asemenea terenuri;'.
sunt in situatia asta,dar nu am deschis inca succesiunea dupa parinti ma pot considera mostenitoare?[nu am certificat de mostenitor,inca ,dar urmeaza][pot beneficia de acest articol?legea 169/1997 completata cu lg.247/2005 specific ca am deja un titlu de proprietate emis in 1993 dar este contestat pe motiv ca n-am depus cerere de reconst. la acel moment in 1991. multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
olga2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate flori2009 flori2009 Bună! Îmi poate spune cineva cum poate fi anulat un titlu de proprietate obținut fraudulos de un renuntator la moștenire? Un document emis de o instituție ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta titlu proprietate emil6702 emil6702 Buna seara! Sunt amenintat ca voi fi chemat in judecata de un alt mostenitor pt declararea nulitatii absolute a titlului de proprietate deoarece mama mea nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am confrunt cu urmatoarea situație: in 1968 moare ... rendec rendec Buna ziua, Am confrunt cu urmatoarea situație: in 1968 moare de cuius, el are 4 copii si o sotie supravietuitoare, 3 copii renunta si unul din fii devine ... (vezi toată discuția)