avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... spor vechime discriminare
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

spor vechime discriminare

Buna ziua , am muncit in Italia 18 ani pentru care am documentatia necesara de la Fortele de munca din Italia. M-am reîntors in Romania de curând si urmează sa ma angajez la stat. Postul pe care o sa-l ocup beneficiază de un spor de vechime . Contrar a ce stiam eu imi este refuzata vechimea din Italia (18 ani) pentru sporul de vechime , fiind luata in considerare doar cea din Romania. Ma puteri ajuta in aceasta privinta ?
Multumesc,cu respect !

Alte discuții în legătură

Spor vechime thor thor Buna ziua. Poate ma puteti ajuta.... Ce poate face o persoana care a lucrat ani buni in strainatate, cu carte de munca si plata tuturor contributiilor la stat ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime pe studii medii carmen_maria carmen_maria Va rog,daca se poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: cum pot sa demonstrez ca pentru incadrarea de ambalator manual nivel 3,in anul ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate se ia in considerare la sporul de vechime in invatamant? peseby peseby Buna ziua, as avea si eu o intrebare:\\"Concediul de maternitate se ia in considerare pentru a intra in alta grila de vechime in invatamant?\\" Mentionez ... (vezi toată discuția)