Va rog,daca se poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
cum pot sa demonstrez ca pentru incadrarea de ambalator manual nivel 3,in anul 1995 plus urmatorii ani, am avut nevoie de studii medii,fapt pentru care consider ca anii trecuti in cartea de munca pe aceasta pozitie se pot lua in calcul ca vechime in munca pe studii medii.Mentionez faptul ca dupa 1995 am desfasurat activitati de pontator al sectiei, responsabil materii prime si ambalaje necesare productiei,dar in cartea de munca am fost incadrata tot ca ambalator manual nivel 3.
Va pun aceasta intrebare deoarece de curand dorind sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post mi-a fost respins dosarul deoarece perioada de incadrare ca ambalator manual nivel 3 nu a fost luata in considesare ca vechime in munca pe studii medii ci pe studii generale la fel ca muncitor necalificat.Intre timp am absolvit si o facultate dar recunosc ca m-am plafonat la respectiva intreprindere pe postul pe care am lucrat ani de zile, pana in anul 2008 (Anul in care fabrica cu o vechime de peste 100 de ani s-a inchis).
In 1995 , functia de ambalator manual intra in categoria muncitorilor necalificati ,conform Ordinului nr.138/1.949 din 1995 privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania (C.O.R.) .
Pentru ocuparea unei astfel de functii sunt necesare studii generale si nu studii medii.
Cor 2011
plus mobile
Buna ziua,
doresc sa angajez o doamna pe postul de Gestionar depozit, cand dau pentru alegerea cor apare cu 413101.
Avand si monitorul oficial din 08.08.2011 ... (vezi toată discuția)