avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns la intampinare

Instanta mi -a trimis in acelesi plic si in aceeasi zi intampinarea plus citatia cu primul termen de judecata. Din pacate n-am reusit sa formulez raspuns la intampinare . Ce se poate intampla desi alte probe nu mai am.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:46, 15 Noiembrie 2019
În afară de a pierde procesul, nu are ce să se întâmple.
Prin întâmpinare v-ați fi putut apăra față de pretențiile reclamantului.
Este vorba despre raspunsul la intampinare , eu sunt reclamantul. Multumesc !
Nimic special.

Acela care are vorbele la el poate oricând să susțină oral ceea ce ar fi putut să scrie într-un răspuns la întâmpinare.
Dacă nu mai aveți nimic de spus judecătorului, așteptați hotărârea instanței.
Sau vă puteți prezenta la termen, și puteți lua cuvântul în fața instanței, prin care să combateți ce a declarat în ÎNTÂMPINARE pârâtul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare andreea_ion andreea_ion firma la care lucrez a primit o citatie din partea unei societati careia nu ia platit o taxa de instalare,pt ca nu au fost incasari si nu au avut bani.Termenul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu te prezinti la prima citatie intr-un proces civil in care ai calitatea de parat husseincudop husseincudop Sunt citat in calitate de parat intr-un proces civil, fond pretentii si din motive de ordin financiar nu am putut angaja un avocat. In acest context nu am ... (vezi toată discuția)
Am fost citat la judecatorie pentru neplata unei facturi de prestari servici! va rog ajutati-ma Magnum Magnum In decembrie am fost la un hotel la care am solicitat cazare , dar in urma actiunilor societatii pe care o detin si sunt administrator nu am putut achita ... (vezi toată discuția)