Buna ziua. Am citi aici pe forum si tot nu am reusit sa ma luminez cum sa procedez in situatia mea:
Pe un teren proprietate, intabulat dar nefolosit in nici un scop de 2 ani de cind l-am cumparat, vecina ce locuieste alaturi de acest teren a pus o masina veche pe el fara a ma intreba, am acceptat ideea (dar fara sa semnam vre-un act, doar verbal) pentru ca nu locuiesc in zona si am rugato ca sa ma anunte daca apare ceva probleme nedorite pe terenul meu. A trecut 1 an si jumatate de atunci si acum doresc ca ea sa isi ia masina de pe terenul meu (vreau sa il vind), dar nu mai recunoaste nimic. Cum pot sa parocedez acum?
Ma adresez politiei ? pentru tulburare de posesie, dar cum demonstrez ca e masina ei?
Sau pot sa iau masina de pe proprietatea mea fara a mai discuta cu nimeni si sa o duc la un punct de colectare de astfel de masini?
Nu as dori sa incalc legea dar nici sa treaca un an pina scot acea masina de pe propietate.
Mi se pare ok, doar sa puneti harbul undeva la limita proprietatii, eventula pe proprietate publica si in niciun caz pe proprietatea privata a altuia.
Notificarea se trimite prin posta cu confirmare de primire si in ea ii dati un termen de ridicare a rablei (2 saptamani sau o zi, dupa cum doriti).