avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina fier vechi - Cumpar rable
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina fier vechi - Cumpar rable

In 2019 am avut o masina ( rabla) pe care am dat-o la cei cu anunturi 'cumparam rable-radiere pe loc ' , am sunat la ei , au venit , au luat masina , i-am predat toate actele( talon , cartea masinii , nr auto ) si in schimb mi-au dat o copie xerox prin cu datele masinii prin care reiese ca a fost data catre un centru colectare fier vechi . Cand am verificat anul trecut , am constatat ca nu s-au ocupat de nimic..radiere..scoatere din circulatie etc... eu inca o am la taxe si inca platesc taxe anuale... ce ar trebui sa fac sa o radiez ??? , sa nu mai platesc impozit avand in vedere ca cei de la politie mi-au zis ca e Nul foaia de la fier vechi...si sa ma duc sa il caut ala care i-am dat masina...(bineintele ca nu mai dau de el) ... multumesc
Cel mai recent răspuns: Floriann P , utilizator 15:34, 2 August 2022
Complicat, deoarece pentru a radia masina, procedura este urmatoarea:
[ link extern ] /
Era logic si normal ca dv dupa ce ati predat vehiculul,sa solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radiere auto de pe rol fiscal atributul exclusiv al proprietarului auto
Ati avut incheiata procura prin care ati declinat responsabiltatea parcurgerii procedurii de radiere auto in favoarea tertului??
Exista procedura legala pentru radiat auto in situatia dv
Nu am absolut nici o procura..am doar o simpla foaie cu numele firmei de la fier vechi...si atat . Alte acte nu am si nici nu pot sa dau de firma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)