avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Litigii de muncă.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Litigii de muncă.

Bună seara. Va rog frumos, dacă mă puteți ajuta, Mama este nevăzătoare de 6ani, și are o problema cu grupa de munca, pe 28 se va judeca fondul, pt grupa de munca a1 , dacă va fi favorabilă, mai trebuie sa facem recurs la curtea de apel? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat net.ro , utilizator 05:43, 17 Noiembrie 2019
Daca este favorabil nu aveti de ce sa faceti recurs. Calea de atac (recursul) este pentru partea nemultumita
Mulțumesc mult. Fiți sănătoși.
Mulțumesc mult. Fiți sănătoși.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)
Fondul la judecatorie si recursul la curtea de apel? lidero2006 lidero2006 as dori sa mi se dea o explicatie in legatura cu un caz juridic. am fost judecat de doua ori de instanta judecatoriei si tribunalul in ambele cazuri a casat ... (vezi toată discuția)
Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)