avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Materii prime sau consumabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Materii prime sau consumabile

Buna ziua, spuneti-mi va rog daca in cazul unui restaurant uleiul din fripteoza in care se prajesc cartofii, poate fi incadrat ca si materiale consumabile, sau este materii prime.
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu, uleiul se schimba dupa ce se prajeste o anumita cantitate de cartofi sau dupa alt criteriu? Daca este introdus in retetar, atunci este materie prima iar daca nu, este material consumabil.
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2019
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru gogoserie bbt bbt Buna ziua, Doresc sa preiau o gogoserie si va rog sa imi spuneti ce evidenta contabila ar trebui sa am la punctul de lucru,eventual legislatia in acest ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara productie BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Care sunt pasii de urmat de la factura de cumparari pana la vanzarea a produsului finit? 1. FACTURA MATERIE PRIMA a).NIR b).BON CONSUM cu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Pentru o Intreprindere Individuala cu profil de gogoserie se tine evidenta contabila in partida simpla..registru de incasari si plati, cum procedez ... (vezi toată discuția)