Am 2 spete ambele cu acceasi companie din domeniul medical
1) am facut o programare la ei ( am un abonament platit de catre firma unde lucrez) la o specialitate mai sensibila. Acestia au trimis un email cu programarea mea catre adresa de HR a companiei unde au access mai multe persoane, eu nefacand oricum parte din acel grup. Le-am scris 2-3 mailuri ca sa reparam si clarificam situatia si nu au raspuns deloc.
2) tot aceasta companie medicala mi-a prelungi fara a-mi cere acordul 2 extra optiuni. In urma unor discutii telefonice si pe email au zis sa le trimit o cerere ca sa imi anuleze acele facturi si sa imi refaca factura corecta pentru a o putea plati. Nu au facut-o si au dat mai departe datele mele catre KRUK care au m-au sunat a doua oara. Le-am zis si sapt trecuta si asta sa discute cu firma medicala si sa imi trimita factura pentru a putea face plata. In aces caz , firma medicala avea dreptul sa dea datele mele personale, fara acordul meu , catre kruk?
Daca cele expuse incalca reglementarile GDRP as dori sa imi spuneti daca se poate intenta un proces impotriva lor.