avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comenzi false din strainatate, cum pot da in judecata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comenzi false din strainatate, cum pot da in judecata ?

Buna ziua, vand produse pe amazon de aproximativ 12 luni, si de 2 luni de zile , tot primesc comenzi false de la un chinez, care are mai multe conturi,si comanda telefoane de pe magazinul meu, oferind date de livrare false si incorecte, iar dupa 21 de zile face cerere de returnare a banilor cu motivul "coletul nu a ajuns" desi pe AWB se vede clar ca nu a fost ridicat desi a a ajuns la "adresa fictiva" din random adress generator de pe google, pe care banuiesc ca a folosit-o chinezul.

Tin sa precizez ca el are de asemenea un magazin cu aceleasi telefoane, iar cu toate conturile false imi da calificativ negativ ( pe amazon la 9-10 calificative negative iti inchide magazinul ) , iar el isi da singur comenzi ca sa-si dea calificativ pozitiv.

Este vreo posibilitate sa il dau in judecata ? Am trimis mai multe mesaje catre amazon, dar nimeni nu raspunde.

Toti clientii mei sunt din america.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
stefanspyder, utilizator

Alte discuții în legătură

Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Livrare comanda eronata si solicitare retur lemontee lemontee Buna ziua, Am comandat online un produs si mi-a fost livrat altul. Am contatcat imediat telefonic societatea, care mi-a spus ca verifica si ma suna, ... (vezi toată discuția)