avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Învățător fără vreo diplomă de licență
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Învățător fără vreo diplomă de licență

Buna ziua!

Există cumva vreo lege sau vreo reglementare în care să se specifice faptul că învățătorii fără diplomă de licență la o facultate, oricare ar fi ea, nu vor fi plătiți pe perioada vacanței de vară?
Dacă da, se aplică acest lucru la decizia școlii sau la nivel național.
Vă rog, îmi puteți indica unde să caut această reglementare?

Vă mulțumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
hristov mirela claudia, utilizator
Cel mai recent răspuns: hristov mirela claudia , utilizator 22:41, 18 Noiembrie 2019
Nu exista nicio lege sau vreo reglementare în care să se specifice faptul că învățătorii fără diplomă de licență la o facultate, oricare ar fi ea, nu vor fi plătiți pe perioada vacanței de vară.
Va multumesc mult pentru raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt învățătoare , gr 1, titular cu o vechime ... Anielasal Anielasal Bună ziua! Sunt învățătoare , gr 1, titular cu o vechime de 30 în sistemul de învățământ. Am absolvit în iulie 2023 Facultatea de Comunicare și ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)