avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuza receptia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuza receptia

Buna ziua ,clientul refuza Recepție lucrării și sa facă plata . Eu m-am gândit așa : ii fac notificare cu factura și recepti făcută de mine prin executor judecătoresc ,iar dacă nu plătește îl dau in judecată .
Țin sa Menționez faptul ca din 320mp Zugrăviti , sunt doar 3pete mici de reparat .
Eu nu doresc sa le repar deoarece a zis ca și de le repar pe alea orcum mai găsește el încă 100de lucru de făcut de nu termin pana la anul . Asta a fost răspunsul lui . Doar atât nu este ok 3 pete mici deoarece sa vopsit in 2culorui (negru și gri) iar pe partea cu gri a căzut puțin negru (a fost dat un strat peste dar tot se vede ). Am câștig de cauza ?receptia se face pe faze de execuție . Bineînțeles ca o sa mai bage ca nu sa făcut curat (sa spălat de 4ori ) ca acolo nu e bine etc .doar ca sa aibe motiv sa nu plătească . Eu i-am zis ca după plata efectuez toate retusurile .Ajutor va rog . Am contract cu el .Mai am de menționat faptul ca da depășit termenul cu 3 zile (atunci am terminat )plus încă 4ca ma tot rog de el sa facem actele .(in contract nu scrie nimic de vrio penalitate de întârziere )

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? amk1243 amk1243 Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)
Miros insuportabil tobogan ghena de gunoi Gabby26 Gabby26 Salutare! Am un birou intr-un apartament proprietate personala intr-un bloc dotat cu tobogan pentru gunoi. Apartamentul este la etajul 1 in apropierea ... (vezi toată discuția)
Reparatii teava comuna bloc sergiudonea sergiudonea Buna ziua!!!! am o problema pe care sper cu ajutorul dumneavoastra gasirea unei solutii, am o garsoniera intr-un bloc destul de vechi,unde tevile nu au fost ... (vezi toată discuția)