avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Muncă la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Muncă la negru

Cum poate fii reclamat la ANAF un cetățean care lucrează în cadrul asociației de proprietari ca instalator fără contract de muncă decontând ulterior la asociație cheltuieli materiale pe numele său, și manopera pe numele altui cetățean cu o firmă? El neavând contract de muncă nici cu firma pe care decontează manopera lucrărilor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 19 Noiembrie 2019
Puteti depune reclamatia la ITM, ei sunt in masura sa verifice aceste aspecte
"Munca nedeclarata" este de competenta Inspectiei Muncii/ITM-ului.

ANAF are competenta in ceea ce priveste activitatea financiar-contabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control la asociatia de locatari vrenghea vrenghea cine are drept de control la asociatiile de locatari? (vezi toată discuția)
Buna ziua la noi in oras exista un anume „meserias” instalator ... Angel Mariana Angel Mariana Buna ziua La noi in oras exista un anume „meserias” instalator care lucreaza fara autorizatie. Lucrari in subsoluri, izolatii cu pluta la blocuri, etc. El ... (vezi toată discuția)
Am făcut reclamație către itm și cei care au venit în control i-au spus șefului numele tuturor care am făcut reclamație! Bună ziua!! În urma cu 2 luni mai exact în octombrie am făcut împreună cu alți 11 colegi o reclamație către ITM Iași pentru neacordarea fluturaselor ... (vezi toată discuția)