avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... obligativitatea foii de parcurs l;a autoturism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

obligativitatea foii de parcurs l;a autoturism

Buna ziua , am primit o adresa din partea politiei in care mi se solicita datele conducatorului auto care A CONDUS (subliniat, ingrosat si cu majuscule) autoturismul la o anumita data , inafara programului de lucru masina firmei. In adresa se solicita copia foii de parcurs. Intrebarea este: potrivit legii unitatea trebuie sa aiba si foi de parcurs, nu este de ajuns PV de predare a masinii, precizez ca angajatul pleaca cu masina acasa.
Cel mai recent răspuns: natyvulcan , utilizator 12:55, 19 Noiembrie 2019
Este necesara si foaia de parcurs.
Este posibil ca acel vehicul sa fi fost implicat intr-un accident/incident si este necesara identificarea conducatorului auto.
Multumesc!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis din cauza unei contravenții pe care nu am făcut-o. cum este posibil să se ia o astfel de măsură împotrivă mea fără ca eu să fi făcut ceva? malice malice Am primit in data de 10.09.2018 o notificare prin posta de la Politia Gorj prin care mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de 11.08.2018 am permisul ... (vezi toată discuția)
Utilizare autoturism de serviciu fara foi de parcurs liaza liaza Buna ziua, Am facut instiintare scrisa prin avocat pentru recuperarea salariilor restante si acum firma, fosta angajatoare, ma notifica ca am eu de platit ... (vezi toată discuția)