avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA RO + Rezidenta UK
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA RO + Rezidenta UK

Buna ziua.

Urmeaza sa plecam in UK deoarece sotul meu o sa fie angajat la o firma din Londra incepand cu ianuarie 2020. Eu lucrez in Romania ca PFA. Vrem sa plecam impreuna si ma intereseaza daca eu as putea sa continui sa lucrez pentru clientii mei din Romania ca PFA (sa lucrez remote de acolo) fara sa fie nevoie sa platesc taxe acolo. Aceasta perioada o sa tina probabil un an deci as aplica pentru NINO acolo. Nu stiu in schimb daca ar afecta regimul PFA-ului din Romania sau daca va trebui sa platesc taxe si in UK dupa atribuirea numarului NINO.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii dubla impunere andrada33 andrada33 Buna seara, Am o intrebare legata de legislatia romana in vigoare privind urmatoarea situatie. Am lucrat 6 luni in UK cu contract de munca si taxe ... (vezi toată discuția)
Situatie fiscala pentru persoanele care lucreaza remote josephine234 josephine234 Lucrez pentru o companie din US, am visa de work in US si platesc taxe in US. Dar o parte din job-ul meu este efectuat si remote, din Romania. Drept urmare, eu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor; suntem in uk ContSters292170 ContSters292170 Buna ziua ma numesc Cristina si locuesc in uk de 3 ani impreuna cu sotul meu roman si bebele meu de 6 luni,am o problema sunt casatorita in romania si vreau sa ... (vezi toată discuția)