avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit chirii dacă afectează indemnizație Crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit chirii dacă afectează indemnizație Crestere copil.

Dacă sunt în creștere copil și obțin venituri din chirii de app 8400 lei anual ce se întâmplă cu indemnizația pt creștere copil, se suspendă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 20 Noiembrie 2019
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

In acest sens, ar fi mai bine sa intrebati la ANPIS/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație ccc suciu_diana suciu_diana Buna ziua, Este sau nu primirea indemnizatiei de creștere copil afectată de venituri din chirie? (vezi toată discuția)
În cazul în care sunt in concediu de creștere copil si am ... Omargarit Omargarit În cazul în care sunt in concediu de creștere copil si am câștigat la o casa de pariuri o sumă de 10000. Este posibil sa mi se distreze plata ... (vezi toată discuția)
Venituri din pariuri sportive pe parcursul celor 2 ani de concediu ingrijire copil Ahile05 Ahile05 Buna ziua. Imi puteti spuneva rog frumos daca veniturile obtinute din pariuri sportive pe parcursul celor 2 ani de concediu crestere copil duc la pierderea ... (vezi toată discuția)